Přejít na obsah

SOCIÁLNĚ DEMOKRATICKÉ ŽENY

Česká republika, náš domov...


Sociální demokraté a sympatizanti chtěli „Pochodem Prahou“ 15. října 2017 upozornit na nízké mzdy, levnou práci, zdravotnictví bez poplatků, zvýšení platů zaměstnancům v sociálních službách, rychlejší růst penzí atd.

Pochodu se zúčastnil volební lídr sociální demokracie Lubomír Zaorálek, statutární místopředseda Milan Chovanec, premiér Bohuslav Sobotka a další členové vedení a volební lídři strany.

Městem prošlo několik set lidí, jak sociální demokraté, tak i jejich sympatizanti z celé republiky, kteří nesli transparenty a skandovali heslo sociální demokracie: konec levné práce. V tom je přišly podpořit i ženy z Klubu SDŽ Praha 4.

a


Libuše Pešlová, předsedkyně Klubu SDŽ Praha 4

„Navrhujeme pokračovat ve zvyšování minimální mzdy i mezd ve veřejném sektoru, snížení daní pro 98 % zaměstnanců a malých a středních firem, snadnější přístup k úvěrům a inovacím v malých a středních firmách a další kroky“ dodal Lubomír Zaorálek.

„Protože když bohatne země, musí bohatnout i lidé!“ Heslo, které podporují i ženy z Klubu SDŽ Praha 4, dodala Mgr. Libuše Pešlová, předsedkyně Klubu SDŽ Praha4.



Poslat emailem
Vytisknout
Nahoru