Vzpomínková akce k 140. výročí od založení ČSSD

Dne 6. 4. 2018 se od 16. hodin konala vzpomínková akce k 140. výročí od založení ČSSD u Kulturního centra Kaštan v Břevnově na Praze 6.

Po odeznění naší státní hymny a hymny EU položil květinový věnec k pamětní desce předseda ČSSD Jan Hamáček. V úvodu této vzpomínkové akce vystoupil předseda KVV ČSSD Praha Petr Pavlík a přivítal čelné představitele ČSSD a také všechny přítomné, kterých se sešlo velké množství. Předseda ČSSD Jan Hamáček vystoupil s velmi zajímavým příspěvkem k historii vzniku ČSSD. Po vzpomínkové akci následovalo neformální společné posezení s občerstvením v nedaleké restauraci U Kláštera.

Této slavnostní akce se zúčastnily také i Sociálně demokratické ženy - předsedkyně ÚR SDŽ Lenka Fojtíková a představitelky SDŽ Praha Marie Vaicová, Jaroslava Kožuriková a Jiřina Slavíková.

Vzpomínková akce se velmi vydařila také i díky pěknému slunečnému počasí a všem organizátorům patří velké poděkování.

V Praze dne 6. 4. 2018

Vypracovala : Mgr. Jiřina Slavíková