Tisková zpráva z Kdyně

Chtěla bych se s Vámi podělit o veliké překvapení, které pro ženy z klubu SDŽ a orgranizaci  STP připravila pionýrská vedoucí paní Ivanka Mochurová. Protože ženy jí celým rokem jezdí na Zelenou Lhotu pomáhat hlavně s uklízením, tak si vymyslela, že je pozve na týden za odměnu právě na základnu v Zelené Lhotě.

Sama jsem byla překvapená, to prostě nikdo nečekal a najednou to tady bylo. Ženy měly velikou radost a hned se jich 6 přihlásilo, a tak to také zůstalo. Odjezd byl v sobotu odpoledne a návrat za týden také v sobotu. Nejenom že se poskládaly na pokoji, ale té legrace co si užívaly, to za to stálo. Každičký večer se z jejich pokoje ozýval přímo huronský smích o který se postarala paní Papežová, která je obrovskou zásobárnou na vyprávění vtipů.

Také pomáhaly kde bylo zrovna potřeba, při pečení koláčů, srovnávání  kdejakého nepořádku, který děti udělat umí, a tak bych mohla pokračovat do nekonečna.

Ivanko děkujeme.

Za klub SDŽ a STP