Chtěla bych se podělit o radost

Chtěla bych se podělit o radost, kterou jsme způsobily (my pletařky) v dětském zařízení ,,Klokánek v Janovicích nad Úhlavou. Protože v Plzni na neonatologickém oddělení nám řekli, že si máme trochu od pletení odpočinout, že teď jsou soupravičkami zásobení na několik let dopředu, tak a co teď, jak se říká babo raď. Tak jsme složily hlavy dohromady, zvedly telefon a zeptaly jsme se právě v Klokánku, jak jsou na tom s teplými ponožkami, kulichy a rukavicemi pro děti v tomto zařízení. Roztetelilo se nám srdíčko při zprávě že můžeme vypomoct, právě těmito našimi výrobky.

No a bylo rozhodnuto, v létě při nadnormálních teplotách nám starším osobám není radno se zdržovat venku, tak jsme to vyřešily pletením. Paní Maruška Gabrielová uháčkovala krásné podzimní i jarní čepice, paní Jana Vachovcová se zase zaměřila na ponožky a já rukavice, kulichy i ponožky.

Využila jsem vstřícnosti našeho senátora pana Jana Látky, který nás po předchozí domluvě do Janovic odvezl . Byl velice ochotný a vůbec mu to nebylo za těžké nás odvézt a zase dovézt domů. Tímto mu chci za nás pletařky moc a moc poděkovat.

Překvapení všech tet a opatrovnic v Klokánku nám za to stojí, Měly velkou radost a to je to co nás těší. Samozřejmě pleteme dál, ty děti za to nemohou že byly na čas odebrány od rodičů. Další zásilku jsme si naplánovaly na předvánoční posezení s těmi malými caparty.

Za klub sociálně demokratických žen ve Kdyni Vás všechny zdraví