Ženy a leadership

5. 12. 2016 – Dne 24. 11. 2016 se v Karlíně na Praha 8 uskutečnilo Síťovací setkání (nejen) političek za přítomnosti Sociálně demokratických žen.

Dne 25. 11. 2016 se v podvečer konalo Síťovací setkání (nejen) političek ve velmi pěkném prostředí Ženy s. r. o. v Karlíně na Praha 8, které zorganizovalo Fórum 50 %. Na setkání, které řídila jeho ředitelka Jana Smiggels Kavková, se sešly ženy z Prahy i z dalších krajů republiky a z různých oborů, přičemž se  seznámily s úspěšnými a inspirativními ženami ve vrcholových manažerských a politických pozicích. S úvodním slovem vystoupily Rostya Gordon Smith – HR manažerka a zakladatelka Minervy 21 a Zuzana Brzobohatá – zastupitelka a bývalá europoslankyně. Během večera se rozproudila mezi účastnicemi setkání velmi bohatá a podnětná diskuse. Setkání bylo velmi zajímavé a inspirativní a také vhodně navodilo adventní atmosféru, a proto všem organizátorkám patří velké poděkování.

Tohoto setkání se zúčastnila také představitelka klubu SDŽ Praha 8 Jiřina Slavíková.

Mgr. Jiřina Slavíková
předsedkyně klubu SDŽ Praha 8